Perekam Layar Untuk Laptop Paling Rekomended!!!

Perekam Layar Untuk Laptop Paling Rekomended!!!

Source Image : Unsplash.com Apa saja Jenis Perekam Layar yang Bagus? Ada berbagai jenis Software perekam layar yang tersedia di pasaran saat ini, yang paling populer saat ini adalah Bandicam dan OBS Studio Sofware ini dapat digunakan untuk berbagai tujuan, mulai dari mendokumentasikan keahlian pribadi, Karaoke, Membuat tugas sekolah hingga merekam video tutorial untuk keperluan … Baca Selengkapnya

Laptop Ryzen 5 Jutaan

Laptop Ryzen 5 Jutaan

Baik AMD dan Intel telah mengembangkan teknologi baru secara eksplosif selama beberapa tahun sekarang – namun, beberapa faktor menantang model bisnis ini, seperti persaingan, kemajuan teknologi, dan sensitivitas harga konsumen yang membeli berbagai sistem dari workstation hingga perangkat seluler baik secara online atau dari pengecer lokal. Seiring waktu – meskipun dimulai jauh lebih awal dari … Baca Selengkapnya

Resep Nasi Goreng Ayam Mexican, Menggugah Selera

#goldenapron
#cookpadmalaysia
Minggu 1 .1

Nasi goreng ni mmg sedap disebabkan oleh ayam mexican bbq ni dan tak bnyk bhn2 yg digunakan.Sy guna brand CP.Dulu ada ada keluar 1 brand lain tk ingat apa namanya..utk ayam mexican ni.Kisahnya, nasi goreng ni diinspirasikan oleh kwn sepejabatla..cg yati namanya.Sekali dia bawa nasi goreng ni tengok simple je tapi knp sedap.Sy tanya satu satu step dia buat…dan sy ikut mmg mnjd sedap.Ini lah rasa nasi goreng sebenar yg dipersetujui oleh kwn2 kt tpt kerja.sebulat suara setuju tanpa bantahan.Jom tengok apa rahsianya

Langkah Mudah untuk Membuat Nasi Goreng Ayam, Menggugah Selera

#goldenapron #level22
#leftover

Apabila buat kenduri mesti ada nasi dan lauk pauk yang berlebihan kan.
Baru-baru ini, mak tcer buat kenduri aqiqah cucu yang ke 11. Lauk kampung je.. Nasi putih, lemak umbut kelapa, sambal belacan, ikan masin bulu ayam, sambal tempe, kambing masak lada hitam dan ayam goreng mamak.
Tengok-tengok nasi putih, lemak umbut kelapa dan ayam goreng mamak ada lebih lagi sampai keesokkan harinya. Tcer pun buat la nasi goreng ayam untuk sarapan pagi, hanya tambahkan bawang, cili, telur dan sayur.

Resep Nasi Goreng Ayam Cendawan Anti Gagal

#phopxcookpad2020
#cookpadmalaysiatask1
#phopbylinimohd
#cookpadmalaysia

Nasi Goreng Cendawan.
Kalau ada lebihan nasi yang tak habis dimakan tu, usah dibazirkan.
Boleh dijadikan sarapan pula.
Antaranya, boleh dijadikan nasi goreng.

Buatlah yang mudah-mudah pun.
Sedap👍

Kali ini, saya teringin utk membuat nasi goreng cendawan.
Cendawan antara stock selalu ada di rumah saya.
Memang kami penggemar cendawan.
Cendawan butang, cendawan tiram, shitake juga.

Sedap nasi goreng cendawan ni.
Boleh lah kawan-kawan mencubanya ye. Saya berikan resepi di sini🙂

Nak sedap lagi, hidangkan la bersama cili jeruk kalau ada.
Kalu nak cuba membuatnya sendiri, boleh cuba resepi saya disini ye🙂👌
Anda mungkin suka resipi enak ini di Cookpad! https://cookpad.com/my/recipes/12869897-cili-jeruk?invite_token=Xice2h8VVMw1qqL6ZQZ4farD&shared_at=1592711068

Resep Nasi Goreng Ayam Singapore🇸🇬 yang Sempurna

Sedang mencari inspirasi Resep Nasi Goreng Ayam Singapore🇸🇬 Anti Gagal yang unik?, Langkah Mudah untuk Membuat Nasi Goreng Ayam Singapore🇸🇬 Anti Gagal memang sekarang ini sedang banyak dicari oleh pengguna disekitar kita mungkin salah satunya sobat. masyarakat memang sudah terbiasa menggunakan internet di HP untuk melihat informasi gambar untuk dijadikan wawasan. Dipostingan Kali ini saya … Baca Selengkapnya